Holiday Keramoti

HOLIDAY KERAMOTI

Holiday Keramoti

Holiday Keramoti

Пътешественик

Керамоти – място за вашата почивка?

Керамоти е красиво място, намиращо се на източния бряг на Гърция, на около 30 км от град Кавала.

Той е добре познат като първата спирка за туристи, които пътуват до остров Тасос, който се намира на около 6 км от Керамоти. Но Керамоти сам по себе си е прекрасно място за почивка и разходки и изключително желана дестинация от туристи.

 

Керамоти е малко населено място, но предлага много на своите посетители.

Той е известен с красивите си плажове, като Аммолофос, Агиос Николаос и Керами. Плажовете са чисти и са подходящи за незабравими слънчеви спомени, шнорхелинг и други водни спортове. Кристално чистата вода и финия пясък правят морската гледка незабравима.

Освен плажовете, Керамоти е и красив курортен център, където може да се хапне вкусна местна храна и да се посетят магазини и кафенетата. Тук има и  пристанище от  където може да се хване кораба за Тасос или да се наема яхта за разходка до съседните острови или еднодневен круиз.

 

В Керамоти има и много места за разходки и туризъм.

Може да се посетят местни забележителности като древният театър в Филипи, който се намира на около 25 км от града. В Керамоти можете да се научите повече за историята и културата на региона от местните жилите, повечето от които говорят български език.

Керамоти е идеално място за почивка на тези, от вас  които обичат природата и изпитват желание да открият нови места, забележителности или имат деца. Мястото е спокойно и тихо, като предлага възможност за релаксация и отдих. Въпреки това, има достатъчно забавления и дейности, които да задоволят всеки вкус. Керамоти е прекрасен избор за почивка през лятото и едно място, което си заслужава да се посети.

Още интересни статии

Северна Гърция
Vladimir Penchev - January 23, 2024

Северна Гърция

Северната част на Гърция представлява уникална симбиоза между невероятна природа и богата история. Региона привлича хиляди туристи всяка година, които търсят уникални преживявания в съчетание на планини и кристално чисто море. Северната част на Гърция е облагодетелствана с прекрасни плажни …

Read More
Лятната си почивка
Holiday Keramoti - November 16, 2023

Лятната си почивка

Кога е най-добре да плануваме и резервираме лятната си почивка в Гърция. Лятна почивка в Гърция! За да се насладите на перфектната лятна почивка в Гърция, изборът на време за планиране и резервация може да играе важна роля. Ето някои …

Read More
Слънцезащитните фактори (SPF)
Vladimir Penchev - July 15, 2023

☀️⛅️Слънцезащитните фактори (SPF)

☀️⛅️Слънцезащитните фактори (SPF) Факторите са мярка за ефективността на слънцезащитния крем или лосион в предпазването на кожата от вредните въздействия на UV лъчите. Важно е да използвате слънцезащитни продукти с подходящ SPF, което се определя от времето, което можете да …

Read More
Call Now Button