Holiday Keramoti

HOLIDAY KERAMOTI

Holiday Keramoti

Holiday Keramoti

Керамоти

Преоткрии

Кeрамоти

Насладете се на един от най-красивите плажове на балканите, като резервирате при нас!

Керамоти е курорт близо до Кавала и най-близкото място на сушата до остров Тасос. В thе pаst го wаs кnоwn οnlу АС thе plасе frоm whiсh thе fеrry tο Thаssоs с thе shοrtеst rоutе dеpаrts, но в thе lаst twο dесаdеs го hаs dеvеlоpеd АС а rеsοrt РИБНО му pоpulаrity аmοng tоurists IS inсrеаsing mοrе РИБНО mоrе.

Разположен на малък полуостров с интересна форма, той има фин пясъчен бряг, заобиколен от борови горички. Плажните ивици се простират без прекъсване в продължение на няколко километра и има прекрасна гледка към остров Тасос и малкия необитаем остров. Има няколко плажни бара и места за футбол и волейбол, но плажната ивица е толкова обширна, че можете лесно да намерите уединено място на мястото. <fоnt>Водата е много чиста и плитка, дори офшор.

В Керамоти има достатъчно семейни хотели и възможности за хранене за вашата почивка, главно около пристанището, но все още не очаквайте място. Много туристи съчетават ваканцията си в Керамоти с еднодневни екскурзии до Тасос. В summеr sеаsоn fеrriеs tο Thаssоs dеpаrt еасh 30 minutеs РИБНО аrrivе аt thе pοrt оf Limеnаs, thе саpitаl, whеrе уοu саn spеnd аt lеаst а fеw hоurs РИБНО посещение thе villаgе сеntеr с sсеniс οld hаrbоr РИБНО nаrrοw аllеys, thе histоriсаl забележителности οr просто tо хапнете кафе на променадата или обяд в която и да е от многобройните таверни.

Международното летище на Кавала – Мегас Александрос, е само на 10 км.

Source: https://www.feelgreece.com/en/keramoti © FeelGreece.com

Дейности наблизо:

Керамоти предлага дейности като плуване, колоездене, риболов, крайбрежни лагуни, тенис кортове, гмуркане и ветроходство.

Град Кавала и Ксанти предлагат исторически забележителности, пазаруване, кина и музеи.

Река Нестос и нейната делта предлагат възможности за конна езда, каяк, рафтинг, колоездене и наблюдение на птици, сред които и Фламинго.

 

Делтата на Нестос е на 15 километра, пролива Нестос е на 25 километра, Град Хрисуполи с неговите магазини, здравен център и банки е на 15 километра, както и Кавала или Ксанти на разстояние от 40 километра, а летище Кавала се намира само на 7 км.

  • 5.0
  • 150 метра

Кафе "Rafael"

Безплатна доставка на закуски и напитки до комплекса. Избор на прясно изпечени закуски, различни видове кафе, фрешове и безалкохолни напитки. Обслужване и на български език.

Ресторант "Philoxenia Sotiriadis"
10% Намаление
10% Намаление
От сметката за нашите гости, срещу визитна картичка на комплекса

Ресторант "Philoxenia Sotiriadis"

В класическа и елегантна обстановка можете да се насладите на разнообразие от прясна риба, морски дарове, меса, паста, пица, традиционни домашно приготвени ястия. Тел +30 2591051622

Керамоти

Свободно време...

При нас ще намерите много съвети и възможности за прекарване на свободното си време по време на Вашата почивка в Керамоти. Посетете секцията "пътешественик" за любопитни подробности.

Риболов в Гърция

Риболов в Керамоти

Керамоти е популярна дестинация и за много туристи любители на риболова. Тук можете да се насладите на Вашето хоби и да ловите риба, както със свободен достъп на множеството кейчета, така и да наемете лодка и да практикувате риболов в открито море, а защо не да хванете и някой октопод.

Остров Тасос

На Тасос се намира Giola - естествен басейн край морето Най-интересната атракция в Южен Тасос се нарича Giola или Сълзата на Афродита, както гласи легендата. Giola е единствен по рода си естествен басейн, издълбан в скалата край морето. Giola е място, на която няма да спрете да се възхищавате. Този естествен басейн е около петнадесет метра в диаметър и не повече от три метра в дълбочина. Най-хубавото е, че можете да плувате по всяко време на деня, защото без значение колко бурно е морето наоколо водите на Giola винаги са тихи. Чудесна дестинация за еднодневна екскурзия, само на един час от Керамоти.

Giola или Сълзата на Афродита
Call Now Button