Holiday Keramoti

Holiday Keramoti

HOLIDAY KERAMOTI

Пътешественик

Керамоти – безкрайна пясъчна ивица и кристални води

Керамоти - безкрайна пясъчна ивица, кристални води, плитки плажове.

Керамоти и околните курорти на континентална Гърция Ви предлагат толкова силни емоции със своите плажове, колкото Егейските и Йонийските острови в страна.
Безкрайните плажове на Керамоти със своите, кристални води и златен пясък ви очакват, за да изживеете една уникална лятна емоция. Ако опознаете Керамоти отблизо, ще откриете, че ви предлага не само слънце и море. А също така култура, вкусна традиционна кухня, речни и морски водни спортове, орнитология и много други събрани на едно място, което е трудно да се намери дори на най- популярните острови в Гърция.

Точно такъв случай е Керамоти и неговата пясъчна ивица с името Ammoglossa / пясъчен език/.

Плажът Керамоти, или Ammoglossa, е уникална комбинация от море и гора. Плажа е пясъчен и много плитък с чисти води. Това обяснява факта, че е популярна дестинация за много семейства всяка година. По плажната ивица дълга 5 км ще намерите плажни барове и организирани места за плажуване, където можете да изберете шезлонг и да поръчате напитки или храна. Ивицата има и много безплатни места, където можете да се насладите на спокойствие и тишина с невероятна гледка към о.Тасос. Ако пък сте фенове на водните спортове, в Керамоти ще намерите всичко, което искате, за да увеличите адреналина.

Отличен със Син флаг плаж Керамоти се характеризира с впечатляващата си форма, която наподобява език. Слънце, море, кристално чиста вода и златист пясък, не е дори преувеличено да се каже, че прилича на атол.


Над 700 вида прелетни птици намират убежище в до река Нестор, като бялото фламинго идеална възможност за почивка и орнитология. Точно срещу плажа Ammoglossa се намират островите Тасопула и Тасос.

Ако сме успели да предизвикаме Вашето внимание и искате да посетите нашият малък рай в Северна Гърция, можете да резервирате нощувки в един от нашите уютни и стилни апартаменти намиращи се само на около 150 метра от плажа.

Още интересни статии

историята на зехтина
Holiday Keramoti - юни 1, 2022

История на зехтина и ползите от него

За отглеждането на маслинови дървета и производството на зехтин има данни още от древни цивилизации, което ни позволява да проследим историята на зехтина. …

Read More
Holiday Keramoti - май 20, 2022

Повече за Керамоти

До преди няколко години малкото рибарско градче Керамоти беше известно за българските туристи предимно като място, откъдето тръгва ферибота за остров Тасос. В последствие, все повече хора откриват предимствата на Керамоти като курортен град. …

Read More
Остров Тасос
Holiday Keramoti - май 15, 2022

Тасос и 9 причини, поради които трябва да се посети дори за един ден

Тасос и 9 причини, поради които трябва да се посети дори за един ден …

Read More
Call Now Button