Holiday Keramoti

HOLIDAY KERAMOTI

Holiday Keramoti

Holiday Keramoti

Пътешественик

Керамоти – безкрайна пясъчна ивица и кристални води

Керамоти - безкрайна пясъчна ивица, кристални води, плитки плажове.

Керамоти и околните курорти на континентална Гърция Ви предлагат толкова силни емоции със своите плажове, колкото Егейските и Йонийските острови в страна.
Безкрайните плажове на Керамоти със своите, кристални води и златен пясък ви очакват, за да изживеете една уникална лятна емоция. Ако опознаете Керамоти отблизо, ще откриете, че ви предлага не само слънце и море. А също така култура, вкусна традиционна кухня, речни и морски водни спортове, орнитология и много други събрани на едно място, което е трудно да се намери дори на най- популярните острови в Гърция.

Точно такъв случай е Керамоти и неговата пясъчна ивица с името Ammoglossa / пясъчен език/.

Плажът Керамоти, или Ammoglossa, е уникална комбинация от море и гора. Плажа е пясъчен и много плитък с чисти води. Това обяснява факта, че е популярна дестинация за много семейства всяка година. По плажната ивица дълга 5 км ще намерите плажни барове и организирани места за плажуване, където можете да изберете шезлонг и да поръчате напитки или храна. Ивицата има и много безплатни места, където можете да се насладите на спокойствие и тишина с невероятна гледка към о.Тасос. Ако пък сте фенове на водните спортове, в Керамоти ще намерите всичко, което искате, за да увеличите адреналина.

Отличен със Син флаг плаж Керамоти се характеризира с впечатляващата си форма, която наподобява език. Слънце, море, кристално чиста вода и златист пясък, не е дори преувеличено да се каже, че прилича на атол.


Над 700 вида прелетни птици намират убежище в до река Нестор, като бялото фламинго идеална възможност за почивка и орнитология. Точно срещу плажа Ammoglossa се намират островите Тасопула и Тасос.

Ако сме успели да предизвикаме Вашето внимание и искате да посетите нашият малък рай в Северна Гърция, можете да резервирате нощувки в един от нашите уютни и стилни апартаменти намиращи се само на около 150 метра от плажа.

Още интересни статии

Северна Гърция
Vladimir Penchev - January 23, 2024

Северна Гърция

Северната част на Гърция представлява уникална симбиоза между невероятна природа и богата история. Региона привлича хиляди туристи всяка година, които търсят уникални преживявания в съчетание на планини и кристално чисто море. Северната част на Гърция е облагодетелствана с прекрасни плажни …

Read More
Лятната си почивка
Holiday Keramoti - November 16, 2023

Лятната си почивка

Кога е най-добре да плануваме и резервираме лятната си почивка в Гърция. Лятна почивка в Гърция! За да се насладите на перфектната лятна почивка в Гърция, изборът на време за планиране и резервация може да играе важна роля. Ето някои …

Read More
Слънцезащитните фактори (SPF)
Vladimir Penchev - July 15, 2023

☀️⛅️Слънцезащитните фактори (SPF)

☀️⛅️Слънцезащитните фактори (SPF) Факторите са мярка за ефективността на слънцезащитния крем или лосион в предпазването на кожата от вредните въздействия на UV лъчите. Важно е да използвате слънцезащитни продукти с подходящ SPF, което се определя от времето, което можете да …

Read More
Call Now Button