Holiday Keramoti

HOLIDAY KERAMOTI

Holiday Keramoti

Holiday Keramoti

Пътешественик

Апартаменти в Керамоти – предимства и недостатъци при наем или закупуване

Апартаменти в Керамоти – предимства и недостатъци при наем или закупуване

Апартаменти в Керамоти – предимства и недостатъци при наем или закупуване

За да бъдем в помощ на всички, които търсят апартаменти в Керамоти, ще поговорим за съвременните тенденции в семейните почивки, под наем за сезона или за нощувки. Ще Ви разкажем какви преимущества и недостатъци може да има при наемане на жилище за нощувка или за сезон в малко населено курортно място като Керамоти.

Едно от основните предимства

В семейната ваканция и почивка с деца при наемане на жилище за нощувки е свободата и пространството в апартамента. Всяко едно такова жилище е самостоятелно, с домашен уют и комфорт, особено при пътуване с деца. Вие ще имате всичко необходимо, включително и почистване и поддръжка на жилището, наподобяващо настаняване в хотел. Не е необходимо да носите нищо с Вас освен лични вещи и хигиенни консумативи. Всички апартаменти и имоти не само в Керамоти, а и в цяла Гърция предлагат всички удобства за своите гости като безплатен интернет, телевизия, кафе, хавлии, ютия, сешоар и всичко необходимо, с което разполагаме в ежедневието си у дома.

Недостатъците

При наем или закупуване на апартаменти в Керамоти са малко. Като начало по време на активния летен сезон, почивката може да бъде доста шумно изживяване. Всеки гост, който е наел апартамент е с идеята да си почине, но в същото време почивката за всеки човек е различно понятие. Много от гостите се възползват от вкусната храна на вън, целодневните плажни забавления и активности, които не Ви задържат в апартамента нает от Вас в Гърция. Тези от гостите, избрали да се хранят в жилището обикновено са с по големи компании и винаги може има бъде по-шумно, който може да ви подразни. За щастие законите в Гърция контролират това и независимо дали си наел апартамент в Керамоти или в друга точка на страната, шумът е разрешен максимум до полунощ, след което може да бъде наложена солена глоба от местния полицейски орган.

 

Апартаменти в Керамоти
Апартаменти в Керамоти
Апартаменти в Керамоти
Имоти за сезон:

Имот, нает за сезон в Керамоти или друго населено място в Гърция дава спокойствието да се ползва, когато има нужда. По този начин не се налага да мислите за резервации или в какво състояние е жилището, където ще отседнете. Разбира се този начин за наем на апартамент е доста по-скъп и не изключва никой от позитивите или негативите, които вече изброихме. Периодът за наем на къща или апартамент за сезон в Керамоти или друго населено място често започва от първи май и продължава до края на Септември. Цената обикновено се изчислява на базата на стандартната цена за нощувка на вечер – 20/30 %.

Закупуване:

Закупуването на имот е все по-често срещана практика от българите, които избират Гърция пред родното Черно Море. Да се закупи къща или апартамент в Гърция не е сложно, като цените са сходни на тези в България. Има и много фирми-посредници, които помагат сделката да се осъществи така, че да се чувствате сигурни и защитени, при прозрачни условия и с изрядно подготвени документи. Любопитен факт е, че все повече сънародници избират Керамоти за инвестиция, като ги привличат чистите плажове и кристални води, подходящи и за деца, както и локацията близо до два големи града в Северна Гърция – Кавала и Ксанти. Не са за пренебрегване и наличието на летище с международни полети, пристанището с фериботи до о. Тасос и разбира се това, че Керамоти се намира само на час път от сухопътната ни граница.

Още интересни статии

Северна Гърция
Vladimir Penchev - January 23, 2024

Северна Гърция

Северната част на Гърция представлява уникална симбиоза между невероятна природа и богата история. Региона привлича хиляди туристи всяка година, които търсят уникални преживявания в съчетание на планини и кристално чисто море. Северната част на Гърция е облагодетелствана с прекрасни плажни …

Read More
Лятната си почивка
Holiday Keramoti - November 16, 2023

Лятната си почивка

Кога е най-добре да плануваме и резервираме лятната си почивка в Гърция. Лятна почивка в Гърция! За да се насладите на перфектната лятна почивка в Гърция, изборът на време за планиране и резервация може да играе важна роля. Ето някои …

Read More
Слънцезащитните фактори (SPF)
Vladimir Penchev - July 15, 2023

☀️⛅️Слънцезащитните фактори (SPF)

☀️⛅️Слънцезащитните фактори (SPF) Факторите са мярка за ефективността на слънцезащитния крем или лосион в предпазването на кожата от вредните въздействия на UV лъчите. Важно е да използвате слънцезащитни продукти с подходящ SPF, което се определя от времето, което можете да …

Read More
Call Now Button