Holiday Keramoti

HOLIDAY KERAMOTI

Holiday Keramoti

Holiday Keramoti

Специални оферти

Разгледайте нашите

Специални оферти

Възползвайте се от нашите специални предложения и отстъпки при посещение на ресторанти, питейни заведения, услуги и развлечения.

Заведения и ресторанти

Нашите предложения за лично проверени и селектирани ресторанти, заведения и доставка на храна и напитки по домовете. Възползвайте се от договорени отстъпки и безплатна доставка - специално за нашите гости.

Ресторант "Philoxenia Sotiriadis"

Възползвайте се от 10 % отстъпка от сметката си при посещение на ресторанта. Ресторант Филоксения Ви посреща на своята издигната веранда над пристанището с красива гледка към морето. В неговата класическа и елегантна обстановка можете да се насладите на разнообразие от прясна риба, морски дарове, меса, паста, пица, традиционни домашно приготвени ястия и мезета, както и много други

Клиентска оценка:
5/5

Храна за в къщи "Greco"

Възползвайте се от 10 % отстъпка и безплатна доставка на храна за в къщи. Насладете се на традиционна средиземноморска кухня. Опитайте прясна домашна храна, дневно меню, "Гироси", сандвичи, скара и напитки. Дневно меню в страницата на заведението във Фейсбук

Клиентска оценка:
5/5

Кафе "Rafael"

Възползвайте се от безплатна доставка на закуски и напитки за в къщи. Богат избор на прясно изпечени закуски, кафе специалитети, фрешове и безалкохолни напитки.

Клиентска оценка:
5/5

Услуги и развлечения

Нашите предложения за развлечения и атракции в околността.

Разходки с лодка или яхта

Контакти

Магазини

Нашите предложения за шопинг в околността.

Popi's Boudoir

Богат от избор от дамски и мъжки дрехи, обувки, аксесоари и плажно облекло. Възползвайте се от 10 % отстъпка, специално договорена за нашите гости.

Локация

Телефон за контакти: +30 698 375 7818

Call Now Button